Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2017 19:44 - СКАНДАЛ! 1 МЛН. МЪРТВИ ДУШИ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ с помощта на Американското посолство! Предрешени ли са Изборите! Виж Тук:
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1589 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  СКАНДАЛ! 1 МЛН. МЪРТВИ ДУШИ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ с помощта на Американското посолство! Предрешени ли са Изборите! Виж Тук:



imageДори  знаменитият руски писател Николай Василиевич Гогол, докато е писал своя класически роман „Мъртви души“, не е предполагал, че българската парламентарна практика ще надмине хиляди пъти описаната от него гротеска! Защото сътворената от ГЕРБ зловеща машина за лъжи, измами и изборни манипулации днес надминава хилядократно представите на бедния велик руски автор.

Ако описаните от Гогол мошеници са скривали по 600 – 700  мъртви души, които са отчитали като живи, и са получавали държавна субсидия за тях, то днешните „демократично“  управляващи, гербаджийски МОШЕНИЦИ НА КВАДРАТ, скриват от народа вече 10 години, не 1 000, нито 10 000 „мъртви души, а 800 хиляди граждани, които отдавна не са в България!!!

Тази цифра е над 1 000 пъти по-голяма от Гоголевата.

На парламентарните избори през 2014 г. официално обявената цифра на избирателите бе 6 900 000. От тях 1 070 000 гласуваха за ГЕРБ.

Сега ще ви припомня проблемът с  нашенските „мъртви души“. Това са български граждани,  които живеят в чужбина, или са починали, но не са махнати от избирателните списъци в България.

БСП и Патриотите отдавна настояват тези „мъртви души да бъдат изличени от избирателните списъци, но управляващото доскоро герберо-реформаторско мнозинство умишлено протака и не прие никакво решение по щекотливата тема.

Ако махнем тези 800 000  „мъртви души“, тоест, български граждани, които са в чужбина, но се водят гласоподаватели в България, то цифрата 1 070 000 гласували за ГЕРБ на предишните парламентарни избори драстично намалява. Защото никой вече не се съмнява, че ГЕРБ от 10 години насам идва на власт единствено и само качен върху гърбовете на тези „мъртъвци“!!!

image

 

Мъртви души гласуват за ГЕРБ или Борисов като Иисус – възкресява мъртвите си „симпатизанти“!

Следователно, ако извадим от 1 070 000 гласували за ГЕРБ през 2014 г. 800 000 несъществуващи в страната избиратели, то остава за прехвалената, гербаджийска,  „най-голяма“ партия в България да са гласували РЕАЛНО едва 250 000 души.

Кои са тези 250 хиляди реални избиратели и поддръжници на Бойковата партия? Това са единствено и само лапачите около ГЕРБ- държавните служители, обръчите от фирми около властта, пряко и косвено зависимите и заинтересовани от това ГЕРБ да е на власт – на всяка цена!

Какво ще се случи на тези избори:

Дори ако към лапачите прибавим организираният от сивия кардинал Цветанов платен цигански вот , то изборният резултат за ГЕРБ едва ли ще надмине стотина хиляди гласа. Такива са реалните и легитимни цифри в подкрепа на ГЕРБ към момента. Но ако сложим в сметката и гласовете на работниците на фирмаджии-мижитурки, опитващи да се подмажат на всесилните довчера Борисов и Цветанов, за да лапнат някоя евро-субсидия, то броя на подкрепилите Бойко се удвоява и става 200 хил. Ако към тях прибавим и 200 – 250 хиляди от „мъртвите души“, защото този път изборите ще се гледат под лупа от наши и международни наблюдатели (включително руски- б.р.), и няма да може да се „използват“ всички „чужденци“,  то излиза, че партията-майка ще събере не повече от 650 – 700 хиляди гласа подкрепа.

Нека да видим сега колко процента е това от 6 900 000 избиратели. Ами, цифром и словом около 10 % от имащите право на глас граждани на България.

На практика излиза, че 6 200 000 български граждани не искат да гласуват за „дълбоко посредствения и тъпоумен интригант“ Борисов. (Тези определения за Борисов този път не са на Skandalno.net, а на американски журналист, носител на „Пулицър“ -б.р.)

Тоест, 90% от хората в България не искат нито Борисов, нито Цветанов, нито ГЕРБ в управлението, точно както през ноември не пожелаха Цецка Цачева за президент!

При наличието на такива, катастрофални за партията-държава, цифри, в ход влизат най-различни мръсни внушения и действия на отчаяните Борис-Цветановци да се задържат във властта.

Като например:

Армията от пиари и тролове на ГЕРБ от седмици насам се опитва да пробута в публичното пространство внушението, че няма смисъл да се гласува за други, освен за ГЕРБ, защото всичко вече е предрешено от Американското посолство и Борисов. Че от българите нищо не зависи, защото друг брои гласовете в Централната избирателна комисия и т.н.

Но ПРЕДРЕШЕНА ли е наистина Служебната победа на ГЕРБ?  КАТЕГОРИЧНО НЕ! Истината е тъкмо обратното. ГЕРБ се срива.

Защото да се манипулират едни избори може по много начини: Може да се плаща на гласоподаватели, да се предизвиква корпоративен вот, да се подправят секционни протоколи, да се влачат чували с бюлетини…

Но едно нещо не може да се подправи по никакъв начин. И това е спонтанният, масов протестен вот на онези 90% от гражданите, които са против ГЕРБ и искат промяна към по-добро.

Ако всички те излязат и гласуват, то процентите на Борисовата псевдо-партийка наистина ще са около 10, а може и по-малко.

Тогава ГЕРБ  ще се срутят и тази клиентелистка партия, чиито лидер е американски агент на влияние, ще си отиде завинаги.

Но за да стане това, трябва в деня на изборите да не ходим за… „гъби“, а да се дотътрим до избирателните урни. Защото там се кове бъдещето на България!

И без това, на тези избори за втори път вотът е задължителен, и част от хората, така или иначе, ще отидат до урните.

Но ако всички гласуваме, вотът не може да бъде ПОДПРАВЕН! И не може да бъде ПРЕДРЕШЕН!

И тогава, само тогава, когато излезем всички заедно, гласът на народа наистина ще стане ГЛАС БОЖИЙ!…    И ЩЕ БЪДЕ ДЕН – ДЕН ПЪРВИЙ!!! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. raders - Приятелю, не съм гербаджия. Нап...
29.03.2017 21:07
Приятелю, не съм гербаджия. Напротив - мисля, че Герб си е обикновена мафия, както, впрочем и БСП, ДПС и пр. Само че това, което си изнесъл тук е абсолютна идиотщина. Просто няма как да ги пробутат тези 1 милион мъртви души и никой да не усети. Дори няма от къде да ги вземат. То просто не е възможно. Трудно ми е да си обясня защо имаш такъв неистов афинитет към публикуване на идиотщини. Дори не се и замисляш, че не всички читатели са идиоти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39742892
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031