Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2019 12:21 - Шойгу си е закачил медал
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 421 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.09.2019 14:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Имам един кратък въпрос. Ако присъединяването на Крим към РФ не е анексия и не е военна интервенция в Украйна, тогава ЗА КАКВО Шойгу е награден с медал "За връщането на Крим"?
Този медал може да се види в ЮТюб, носи го Шойгу на паради. Е? Защо руската армия учакства в пародията на референдум и на избори в Крим? Защо Шойгу е награден, ако това не е нахлуване в Украйна? 

Не, просто не мога да се въздържа! Проверих тая работа с въпросния медал и виж какво излезе! Цитирам. С този медал се награждават военнослужащи и лица от цивилния персонал на служба при Въоръжените сили на Руската федерация за азслуги и отличия, проявени при обезпечаване безопасността на мероприятията, свързани със защитата на правата и живота на гражданите в Крим, с провеждането на референдум в Крим на 16 март 2014 г., с влизането на Крим в състава на РФ според резултатите от проведения референдум.Медалът се дава и на чужденци за съдействие при решаването на задачите на Въоръжените сили на РФ по обезпечаване безопасността на мероприятията в Крим. Край на цитата. 
Сега пак да попитам - Защо чужда към онзи момент армия обезпечава безопасността по провеждането на референдум в Крим? Референдумът ОЩЕ не е бил проведен, и следователно, Крим е бил отвсякъде част от Украйна. Обаче! Идва Шойгу и обезпечаава провеждането на референдум за откъсване на Крим от Украйна?! Сергей Кужугетович! Сережка! Сергун! Докато референдумът не се е провел, ти си бил чужденец. То е все едно, сега Якутия да си направи референдум, като покани китайците. Твоят колега Вей Фънхъ да осигури провеждането на референдум в Якутия, да каже на Кремъл, че якутите искат така. Прави референдума, разполагайки китайски войски в Якутия и ви казва - това вече е Китай. И накрая да получи от Пекин медал - за присъединяване на Якутия към Китай. Ама това не е изконно китайска територия?! Пхе. Да не би Крим да е изконно руски?! Преди вас са го владели турците. И, най-сетне, ако има налице референдум - копче не можеш да кажеш. Нека Русия да изтърпи на свой гръб това, което причинява на другите! 


Сега продължаваме с наблюденията по въпроса. Въпросният медал е учреден по заповед на Министерството на отбраната на РФ. Демек, Шойгу е подписал учредяването на отличието. И сам се е наградил! 
Ако проследите кои още са били наградени, веднага ще разберете кой е участвал в Кримската афера. Изброявам: бивши сътрудници от украинското спецподразделение "Беркут", руски морски пехотинци, разни военни бригади от руската морска пехота, от черноморския флот на РФ. Награден е тиквата, оглавявяща Крим - Сергей Аксьонов. Награден е и тъстът на украинския външен министър Климкин /тъстът живее в Крим/. Наградени са една сюрия руски губернатори - Юди и душегубци. 
Тоест, сега официално се знае - Русия е пуснала шпионите си в Украйна и е обезпечила нахлуването си, като е привлякла на своя страна предателите на Украйна. В ураинското спецподразделение "Беркут" е имало Юди и Москва ги е използвала. 
Губернаторите на Ставрополска и на Ростовска област са сред крадците на чужда територия. Военни от Керч. Казаци. Тоест, ето кого са впрегнали руските тайни служби и военните на Русия. Дори и казаците, защото някои от тях живеят в Русия - други - в Украйна. 
Тези, които изброих, са отрепките, които ограбиха Украйна.  Ще кажете - сега това е подир дъжд качулка. Обаче, който мисли така - греши. 
Гледай украинския сценарий и си сложи обеца на ухото! Мисли за другите държави! Разбирате ли защо трябва около вас да няма постоянно живеещи руснаци, мигранти, емигранти и други от Русия, Турция, Азия, Африка! Тия руски гадини казак против казака обръщат, а са все православни християни! Пфу!
Разбирате  ли защо Корнелия Нинова, В. Сидеров, шпионстващият шеф на русофилите в България и другите руски шпиони трябва да бъдат гонени като бесни кучета! За да няма украински сценарий на наша почва! Руската гад именно затова пръска пари за шибаняшки изложби за 9 септември, затова държи на хранилка и Нинова, и Сидеров, и Румен Радев, и русофилите у нас. Помнете го - няма да сме свободни, докато не се организираме като сърбите. Те така са се освободили от турците - ха някой предаде заверата, ха смърт. Затова, като откриете шпионин, така да го поздравите, както Ботев ви е завещал. Турски, руски - какъвто и да е, - не търпете шпиони. 
Русия окупира част от територията та Украйна, като използва руски военнослужащи и украински предатели. 
Вие може да сте забравили вече шпионския скандал, обаче в Русия не са! Там същият онзи Трухачов, душманин на България, ни нарича нагли, защото имаме свое мнение за 9 септември. И призовава Русия да накаже България. И след всичко това, руснаците са добри?! Замисли се, читателю, ако тебе, дърто магаре, някой те бие и ти казва, че  е за твое добро, ти ще си дадеш ли и другата буза? Няма да спорим сега дали боят е правилен и в детството на хората. Но ти, аз - не сме деца! Щом в кревата сме зрели хора, значи сме способни да се държим като възрастни навсякъде и с всички! Е? Приемаш ли някой да те бие, понеже този някой се дразни от мнението ти? 
За каква демокрация говорим тогава? 

Ето какви неща изскочиха от медала на Шойгу! По наградените с този медал се вижда кой е врагът на Украйна! Поименно! 
И съвсем накрая - Сергюн Кужугетович е военнопрестъпник, нахлул в чужда територия, а референдумът в Крим е незаконен, понеже е проведен под окупация от чужда в онзи момент армия. Няма никакво значение, че към онзи момент в Крим е имало руска военна база. Като армия на чужда държава, тя е нямала право да обезпечава референдум в Крим. Украинците представиха снимки, документи и друг материал за военни без опознавателни знаци, у които са намерени техните руски документи. За мен референдумът не е законен, това е окупация, а не референдум. 
Затова, когато носи медала си, Шойгу има на гърдите си лазерна мишена, медалът вика - Шойгу е престъпник! Трибунал за Шойгу! Русия се управлява от престъпници! 
Това е. 







Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 180029
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031