Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2015 09:33 - Порно Зрелище без елементи на....разум...
Автор: loverka Категория: Тя и той   
Прочетен: 4719 Коментари: 6 Гласове:
16

Последна промяна: 19.08.2015 09:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
                             
                                image

           Секс и скандали. И водопад от пошлост. Това е формулата, по която продуцентите на Биг Брадър търсят успех за един овехтял формат, който освен в България не се излъчва никъде по света от години.

Думите на Рупърт Мърдок, казани преди много години: "Читателите се интересуват само от три неща - СексСкандалиСпорт", са се превърнали в класика. Самият той обаче признава, че предозирането винаги завършва зле. През 2011 той бе принуден да закрие таблоида "Нюз ъв дъ уърлд" (News of the World) заради подслушвания на политици, полицаи и свезди.

Нова телевизия има право да се бори за рейтинг и повече зрители. Групата на Нова се състои от шест канала. Няма да коментираме, че един от тях излъчва предимно голф, което означава нулева гледаемост. Но това е политика на медията. Биг Брадър сигурно има своето място в програмната схема, но ако ставаше дума за нещо поне малко смислено. Случаят не е такъв. Жалко за водещите Ники Кънчев и Александра Сърчаджиева.

 

Най-ощетена обаче е публиката. Подложена е на поредното агресивно опростачване. Възприемат я като маса от сеирджии, а не като нормални хора, които имат нужда от развлечение. Разбира се интелигентни хора също ще отделят няколко минути на предаването, но с идеята да видят докъде е срината ценностната система в тази страна. Е, вемче са наясно - до нулата.

 Екземплярите в Биг Брадър дори не са представителна извадка. Те са избрани от средата на прослойка, олицетворяваща най-спорното в българската действителност. Хора, живеещи с мисълта, че са "звезди" по критерии, които са понятни единствено на тях самите. Умеят единствено да провокират, дразнят и създават скандали. Това е целта. Добре, но защо по това време и в национална телевизия, която има претенциите за нещо повече? Обществото би трябвало да е възмутено и да реагира на унижението. Но няма да го направи. Това всъщност е най-тъжната част. Продуцентите са нагли, но не и глупави. Знаят с кого си имат работа и знаят, че могат да си позволят безнаказано всичко. В такива случаи наистина има нужда от СЕМ. С пошлостта трябва да се воюва и това няма нищо общо с цензура и нарушаване на човешки права.

 

Напротив, защитава ги. В България живеят невероятни хора: интелигентни, можещи, упорити, активни, реализирани, нереализирани, работливи, мързеливи... Има хора с достойнство, които не се предават дори в нашите мръсни условия. Но те не са интересни за продуценти и медийни босове. Защото не се събличат голи и не изтъкват сексуалните си щения публично.

 

Ето ви няколко бисера, изречени от участиците в Биг Брадър:

   

Кристиян Стойков, модел в Холандия, както твърди сам

"Нимфоман съм направо, много обичам секс. Мога да го правя с часове и съм пожар в тези отношения. Доста импулсивен и страстен съм. Спал съм с много известни хора, първият е Валери Божинов. Бях много притеснен, защото е страшно красив. Трепериш му в ръцете! Николета ще тушира. Бил съм и с Китаеца, дори той до ден днешен търси мъжки ласки. Той не може без момче".

 

Идеалният екземпляр. Гей, който непрекъснато изтъква това. Сексуален маниак, готов за скандали.

 

Това ни пробутват за Биг Брадър! Ами направете порно предаване в платен порно канал и с него изкарвайте пари. Защо национална телевизия трябва да предлага толкова съмнителен продукт? Наистина ли най-печелившата формула е сутрин - четене на морал, следобед турски сериали, а вечерта - сексуални простотии с елементи на разум... Мислите, че зрителят е глупак и можете да го лъжете безкрай? Ами мислете си.

 

Истината е по-друга и работещите в Нова тв я знаят. Приятелството между изпълнителния директор на "Нова броудкастинг груп" Дидие Щосел и депутатът от ДПС Делян Пеевски не може да роди нищо друго. То се вижда и по рекламите срещу контрабандата - нагла комбинация между "Булгартабак" и държавни институции. Накрая да не се чудите, ако слуховете, че Бойко Борисов притежава част от Нова, се окажат верни...

 

Простащината май наистина е всесилна в тази държава...

 

Елена Василева

 

P.S. Апропо, дали шефовете на Нова тв, продуцентите на Биг Брадър, водещите и рекламодателите искат техните деца да са като тези, които са в "къщата"?

Тогава нека мечтата им се сбъдне.

 




Гласувай:
16



1. loverka - Боже ,пази България !
19.08.2015 09:43
освен една платена НПИ....
не виждам ....нищо друго при теб ,сестр00....

Коментарът чака одобрение
Постинг: На ръба на пропастта
Автор на постинга: sestra
цитирай
2. milady - добре ,че нямам ТВ...
19.08.2015 10:19
“ Това ни пробутват за Биг Брадър! Ами направете порно предаване в платен порно канал и с него изкарвайте пари. Защо национална телевизия трябва да предлага толкова съмнителен продукт? Наистина ли най-печелившата формула е сутрин - четене на морал, следобед турски сериали, а вечерта - сексуални простотии с елементи на разум... Мислите, че зрителят е глупак и можете да го лъжете безкрай? Ами мислете си. “
цитирай
3. loverka - съжалявам ПОстинга е качествен....нямам нужда от Помпи/ не съм Блог Чучело...
19.08.2015 21:48
мои любими читатели ,аз нямам вина ...
жалко за хубавия Пост...
защо го помпате така грозно,мародери ?

пс .Такава идиотия никъде я няма ,като
нашият Балкански Крадлив и лъжлив синдром...
цитирай
4. stariatb - Възможно ли е опростачване до отказ?
19.08.2015 23:38
Гледал съм отдавна "Бриг Брадър" Кой знай на кого нужно, глуповато по идея предаване, но с участието, кой знай как, и на изглеждащи свестни хора, заедно с егоистичните и нахъсани, непримирими простаци. Но явно има развитие към пълно опростачване, до отвращение и на създателите му.
цитирай
5. watchtowerman - Ники не беше ли "журналист" във в-к "Дума" по времето,
20.08.2015 07:49
когато гл. редактор бе Стефан Продев - комунист-"дисидент" ?! Ники не е ли завършил "журналистика" в Москва ?! Затова, за мен, ТОВА - "Биг Брадър"-а, си е ЧИСТО Нео-комунистическа разработка...
цитирай
6. milady - Уважаеми ,колеги админи ,Благодаря ,че оставихте този Пoст на Първа ...
20.08.2015 09:23
колеги ,аз съм Аполитична ,и никога няма да гласувам при тази
порочна схема, срещу никакви облаги, но най опасното е ,че
Всички Медии /и тази вкл./ са “продажни “ , и убиват Свободата
и Силата на човешкия Дух.....
простете моята емоционалност/ понякога се отчайвам...многооо.....
за кратко ..;))
Юлия
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: loverka
Категория: Тя и той
Прочетен: 90522
Постинги: 33
Коментари: 131
Гласове: 156
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031