Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2017 20:49 - ДА ДАДЕМ РАМО НА ПУТИН!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1473 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                                  Посветено на новата Могучая кучка:        

                   ДА  ДАДЕМ  РАМО  НА  ПУТИН!

 

      Новоразработена в централите на Вашингтон и Брюксел империалистическа мътна вълна е отправена към Москва. Тя сега е с ново кибероръжие на гребена си, програмирано да бълва  фалшиви новини, дезинформация, пропаганда, платени социологически проучвания, да организира платени протести. Припомням, че друга мътна вълна пак от същите централи достигна Москва преди две години във връзка с Крим, Донецк и Луганск. Договор искаха по този казус от Брюксел, той бе сключен в Минск. Какво повече искат, какви са тези санкции, след като договорът е факт? Защо ги не премахнаха, след като сключен договор има?

   Сега Брюксел и Вашингтон подготвиха нова атака срещу Москва. Техните щатни киберпрестъпници се стремят да дестабилизират Русия като подклаждат в нея не правещи смисъл протести срещу т. н. корупция в Русия, където такова нещо не е имало никога, няма как да има сега и никога няма да има. Самият Путин е против корупцята, както той заяви по ОРТ. Да не забравим, че той и на практика се бори срещу корупцията, давам пример с осъждането за корупция на кандидата за президент Алексей Навални. Не Навални,  Нахални би трябвало да бъде името му, или пък Наглецов. Президент иска да става, а за какви неща свидетелстват хората срещу него.  Наложената му заради корупцията му присъда го отстранява за 3 години от листата на кандидатпрезидентите, където той щеше да бъде конкурент на Путин, който е органически чужд на корупцията и активен борец срещу нея и накорумпираните.

    Аз надигам гласа си срещу кибератаките на Вашингтон и Брюксел, които опитват да дестабилизират Москва. Мисля си, не за да се борят срещу нещо в Русия, което няма как да го го има е целта на тази империалистическа кибервойна срещу Москва, а опит за вклад за подготвка на почвата за руски майдан или за руска пролет.

    Не пройдеть!        

         https://www.youtube.com/watch?v=IV4IjHz2yIo

   Мотиви за посвещението:

   Някога в Русия също е имало Могучая кучка, в превод на български Могъща петорка. В нея са влизали М. Балакирев, А. Бородин, Ц. Кюи, М. Мусоргски и Н. Римски Корсаков. Тогава времената са били други, не е имало интернет, поради което тогавашната петорка не може да се мери по интелект с новата нетова Могучая кучка, наложила се с мощ през тази година – Чара, Блеки, Борн, Икономиста и Цав.

   От мен – един музикален поздрав за Петорката или Групата на петте, както Ви се харесва.  Не съм сторонник на чуждите думи в българсия език и затова няма да употребявам повече термина Могучая кучка.

    https://www.youtube.com/watch?v=CEfPo9R4K7g

 

                                                        София, 1. 04. 2017 г.

  

  

  





Гласувай:
8



1. sestra - Македония плаче за Путин :)))
01.04.2017 21:32
:))))
цитирай
2. planinitenabulgaria - И тук
01.04.2017 21:47
sestra написа:
:))))

има такива. Ако се съди по резултата от изборите- много са. Дано да не успеят да направят така обаче, че да ни изгонят от ЕС. Путин не дава пари за метро, за ремонт на релсов път, за селско стопанство, той само взема.
цитирай
3. sande - Поздрави , Коста Иванов!
02.04.2017 15:49
Бог да ни пази!

Ние самите - не можем.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185206
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031